3 Εναλλακτικά δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Γιορτάζουν οι μητέρες και η ανταλλαγή δώρων ανάμεσα σε γυναίκες με το ρόλο αυτό είναι κομμάτι του εορτασμού. Μία κούρα ή ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας φέρνει πάντα χαμόγελο στις γυναίκες. Επομένως, είναι το προτεινόμενο δώρο και για τη γιορτή αυτή. Υπενθυμίζει στη γυναίκα μαμά, επαγγελματία και γενικότερα ‘multi-tasker’ , αυτή δηλαδή με πολλές ενασχολήσεις, ότι μία από τις ευθύνες της – που κάνει χαρούμενη και την υπόλοιπη οικογένεια – είναι να σέβεται και να περιποιείται τον εαυτό της. Σκεφτήκαμε πολύ μέχρι να σας προτείνουμε δώρα για την γιορτή της μητέρας και σιγουρευτήκαμε ότι τα προτεινόμενα προσφέρουν χαρά και απόλαυση με διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Το περίφημο voucher ομορφιάς

δώρα για την γιορτή της μητέρας

Αρκετά ινστιτούτα ομορφιάς, κομμωτήρια, spa, σαλόνια νυχιών, και κλινικές αισθητικής προσφέρουν υπηρεσίες σε πακέτο δώρου. Το gift voucher που συνήθως σου δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, περιλαμβάνει μία ή περισσότερες επισκέψεις στην αισθητικό, τον κομμωτή ή άλλο επαγγελματία της ομορφιάς. Έχει συγκεκριμένο στόχο, όπως ανάπλαση της επιδερμίδας, ενδυνάμωση των μαλλιών, ακόμα και εκπαίδευση στο μακιγιάζ. Επειδή η παραλήπτρια είναι το πρόσωπο που γνωρίζεις καλύτερα από όλα, ξέρεις και καλά τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Και γενικότερα τις επιθυμίες της σε σχέση με την περιποίησή της. Αν το budget σου είναι μεγάλο, μπορείς να τολμήσεις και άλλες ανανεωτικές θεραπείες ως δώρο. Όπως Botox ή λεύκανση των δοντιών. Ακρυλικό νυχιών, self-tan συνεδρίες και άλλα εντυπωσιακά δώρα για την γιορτή της μητέρας ανήκουν στη λίστα των επιλογών, αρκεί να αξιολογήσεις σωστά τις ανάγκες της.

Ανοιξιάτικα νύχια: Μάθε τα πάντα για τα 5 hot trends!

Η μάσκα ομορφιάς

δώρο μάσκα προσώπου

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετές μάσκες ομορφιάς σε μορφή φιλμ. Αυτές, τις απλώνεις για κάποια λεπτά και τις αφαιρείς χωρίς καμία άλλα περιττή κίνηση. Η διαδικασία είναι απλή και οι μητέρες όλου του κόσμου θα ευγνωμονούσαν για ένα τέτοιο δώρο ομορφιάς. Κυρίως γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσουν για 10 ή περισσότερα λεπτά κάθε εβδομάδα. Επίσης, νιώθουν τα ευεργετικά συστατικά να διεισδύουν στην επιδερμίδα τους. Τα φιλμ που εμπεριέχουν μαγικούς ορούς είναι φτιαγμένα από διάφορα απορροφητικά υλικά. Με πιο δημοφιλή να είναι τα περίφημα hydrogel pads που απλώνονται τοπικά στο πρόσωπο με συγκεκριμένο στόχο. Τα eye pads για παράδειγμα είναι αυτά που διώχνουν τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, ξεκουράζουν το βλέμμα και συχνά διορθώνουν λεπτές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια.

Η ενυδάτωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα πολλών τέτοιων μασκών. Οι περισσότερες συσκευάζονται σε αεροστεγή φακελάκια και είναι διπλωμένες προσεκτικά και προστατευμένες με λεπτά φύλλα από τις δύο πλευρές. Το ξεδίπλωμά τους γίνεται προσεκτικά αλλά αρκετές εταιρίες έχουν καταφέρει να δώσουν στην αγορά ένα πολύ πρακτικό προϊόν με ευκολία στην εφαρμογή. Ιδίως το καλοκαίρι, η αίσθηση που χαρίζουν το πρόσωπο είναι δροσιάς και χαλάρωσης.

Ο ορός αντιγήρανσης

ορός αντιγήρανσης

Οι περισσότερες μητέρες βρίσκονται σε μια ηλικία που φέρνει αυξημένες ανάγκες για περιποίηση και κυρίως για αντιγήρανση. Ένας ορός πλούσιος σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες της οικογένειας Β ακούγεται πολύτιμος και αρκετοί από αυτούς πωλούνται σε σχετικά υψηλή τιμή. Φρόντισε ωστόσο να αναζητήσεις εκείνους που είναι συμβατοί με άλλα προϊόντα που ήδη χρησιμοποιεί. Στην αγορά θα βρεις εύκολα εκείνους τους ορούς που κάνουν mix & match με προϊόντα άλλων εταιριών δηλαδή με την κρέμα ημέρας και νύχτας που ήδη έχει και πιθανότατα στοχεύουν και αυτές στην αντιγήρανση. Γνωρίζεις άλλωστε ότι οι περισσότεροι οροί δεν μπαίνουν μόνοι τους αλλά πάντα σε συνδυασμό με μία βασική κρέμα. Πρώτα μπαίνει ο ορός και μετά η κρέμα ημέρας. Οροί με ρετινόλη συχνά διορθώνουν ρυτίδες και άλλες ατέλειες.

Το mix των συστατικών μπορεί να διορθώνει δυσχρωμίες από την έκθεση στον ήλιο ή από ορμονικές διαταραχές, ερεθισμούς, λιπαρότητα και άλλα δερματικά προβλήματα. Υπάρχουν εξειδικευμένοι οροί για το λαιμό και το ντεκολτέ ως ευαίσθητες περιοχές που δείχνουν ευκολότερα το πέρασμα του χρόνου. Μια άλλη καλή κατηγορία είναι εκείνοι που αποτελούνται κυρίως από φυτικά οργανικά συστατικά. Αν δεν είναι 100% φυτικά τότε σίγουρα περιέχουν ενεργά συστατικά που ανάλογα με το επίπεδο της βιοτεχνολογίας τους μπορούν να διατηρηθούν «φρέσκα» για αρκετό καιρό μέσα στην ερμητικά κλειστή φιάλη τους. Οροί που περιέχουν βιταμίνη C καταπολεμούν την οξείδωση της επιδερμίδας, τις περίφημες «ελεύθερες ρίζες» και τελικά τη φθορά που φέρνει το πέρασμα του χρόνου. Με ένα τέτοιο προϊόν ευχηθείτε στις μητέρες «Χρόνια Πολλά»!

You may also like