Έρχεται το πακέτο Plus του 11888 giaola για να προωθήσεις την επιχείρησή σου

Το 11888 giaola μεγαλώνει, εξελίσσεται και κάνει ένα μεγάλο πέρασμα απο την εποχή της πληροφορίας, στην εποχή της… υπηρεσίας με το πακέτο Plus! Πλέον προσφέρεται η δυνατότητα στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού από το 11888 giaola με το τρίπτυχο του site, του app και του τηλεφωνικού κέντρου!

Ωστόσο, για να έχει ο χρήστης αυτή την επιλογή, ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να φτιάξει τον λογαριασμό του στο 11888 giaola και να δώσει αυτή την επιλογή στους χρήστες με την ενεργοποίηση του πακέτου Plus.  Το ίδιο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις και εσύ!

Πως θα φτιάξεις τον λογαριασμό της επιχείρησής σου στο 11888 giaola

Αν ακόμη δεν έχεις καταχωρήσει την επιχείρησή σου στον επαγγελματικό κατάλογο του 11888 giaola, για να σε βρει οποιοσδήποτε ψάχνει μια υπηρεσία, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα! Αρχικά, κάνε την εγγραφή σου ως χρήστης εδώ και στη συνέχεια επίλεξε να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό που μόλις δημιούργησες, ως επαγγελματίας.

Πακέτο Προβολής και Δυνατότητα Ραντεβού

Για να μπορέσεις να παρέχεις στους χρήστες του 11888 giaola, τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού πρέπει να επιλέξεις το πακέτο Premium ή Platinum, σε συνδυασμό με το πακέτο Plus!

Με την επιλογή του πακέτου Plus, οι χρήστες του 11888 giaola, μπορούν να δουν ένα κουμπί «Κλείσε Ραντεβού» κάτω από το επαγγελματικό σου προφίλ. Έτσι τους δίνεις την ευκαιρία, -πέρα από το μάθουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρησή σου- να κλείσουν ραντεβού! Μόλις, λοιπόν, επιλέξεις το πακέτο Plus πρέπει να συνεχίσεις στην καταχώρηση των στοιχείων του προφίλ της εταιρείας σου ώστε να μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν την υπηρεσία σου εύκολα και γρήγορα!

Καταχώρησε τα Στοιχεία Προφίλ και τα βασικά στοιχεία προβολής

Αφού έχεις δημιουργήσει τον λογαριασμό στο 11888 giaola και έχεις επιλέξει το πακέτο Plus σε συνδυασμό με το Premium ή Platinum, μπορείς να αρχίσεις την καταχώρηση των στοιχείων προφίλ σου. Ξεκινώντας, θα σου ζητηθεί να προσθέσεις τα στοιχεία της επιχείρησής σου, γι’ αυτό φρόντισε να γράψεις ολόκληρη την ονομασία της επιχείρησής σου –και μάλιστα στα ελληνικά και όχι στα greeklish- ώστε οι πελάτες σου να είναι σίγουροι ότι πρόκειται για εσένα και όχι για κάποια άλλη επιχείρηση. Παράλληλα, μην ξεχάσεις να προσθέσεις όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών αριθμών, του φαξ, του email και την ακριβή διεύθυνση. Μην ξεχνάς πως καταχωρείς τα στοιχεία της επιχείρησής σου, οπότε μην προσθέσεις τα προσωπικά σου στοιχεία.

Επίσης, θα χρειαστεί να επιλέξεις σε ποια επαγγελματική κατηγορία ανήκεις. Αν αισθάνεσαι ότι η δουλειά σου μπορεί να εμπίπτει σε παραπάνω από μία κατηγορίες, επίλεξε αυτήν που αντιπροσωπεύει καλύτερα το επάγγελμά σου, ώστε να εμφανίζεσαι στα σωστά αποτελέσματα αναζήτησης.

Τέλος, αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία ενεργοποίησης του προφίλ σου μην ξεχάσεις να πας ξανά στα στοιχεία Προφίλ σου και να επιλέξεις αν θέλεις να συμμετέχεις σε Προσωπικά ή Ανοιχτά αιτήματα για προσφορές!

Ολοκλήρωση του επαγγελματικού προφίλ

Για την ολοκλήρωση του επαγγελματικού σου προφίλ πρέπει να αποδεχτείς ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για ραντεβού που θα εμφανιστεί στο mail σου, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης! Πλέον θα μπορείς να λαμβάνεις αιτήματα από τους χρήστες του 11888 giaola και να κλείνεις online ραντεβού μαζί τους!

Καλή συνέχεια στην επαγγελματική σου παρουσία!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τελειοποιήσεις την εικόνα του επαγγελματικού σου προφίλ, για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τους επόμενους πελάτες σου!

You may also like