Πως να ανανεώσεις το μαγαζί σου για την ερχόμενη σεζόν;

Η φθινοπωρινή σεζόν ξεκινά με όλους τους επιχειρηματίες να έχουν στραμμένο το βλέμμα και την προσοχή τους στις νέες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν για να ξεκινήσει δυναμικά η φθινοπωρινή περίοδος.

Και οι σκέψεις, γνωρίζουμε πως είναι πολλές για τις τακτικές που πρέπει να ακολουθήσεις για να φέρεις μέσα στους επόμενους μήνες το επιθυμητό αποτέλεσμα στην εταιρεία σου, είτε αυτό είναι αισθητικό είτε επιχειρηματικό! Γι’ αυτό εμείς σου προτείνουμε οικονομικές, άμεσες και υλοποιήσιμες τακτικές που μπορείς να εφαρμόσεις τόσο για το κατάστημά σου, όσο και για τις επιχειρηματικές δράσεις που μπορείς να κάνεις!

Είναι καιρός να αλλάξεις το χρώμα

Η αλλαγή στο χρώμα του καταστήματός σου είναι μια άμεση και υλοποιήσιμη λύση, η οποία πολύ γρήγορα θα δώσει μια άλλη οπτική στον χώρο σου. Ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το είδος της επιχείρησής σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς χρωματισμούς. Αν το κατάστημά σου περιορίζεται σε μερικά τετραγωνικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιο ανοιχτά χρώματα για να κάνεις τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Σε περίπτωση που το γραφείο ή η εταιρεία σου είναι πάνω από 100 τ.μ. έχεις περισσότερες επιλογές και μπορείς να αξιοποιήσεις περισσότερα τα χρώματα. Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις γήινες αποχρώσεις και αν έχεις αμφιβολίες για το τι να επιλέξεις,  μπορείς να πάρεις την συμβουλή ενός ειδικού.

Για διαφορετική αισθητική χρησιμοποίησε κρυφούς φωτισμούς

Αν έχεις κάποιο κατάστημα εστίασης, η ανακαίνιση και μάλιστα την συγκεκριμένη περίοδο, σίγουρα θα περνάει από το μυαλό σου! Αν ωστόσο πιστεύεις ότι χρειάζεσαι μια οικονομικότερη λύση από μια ολική ανακαίνιση του μαγαζιού σου, τότε μπορείς να αλλάξεις τον φωτισμό. Προσπάθησε να βρεις τις κατάλληλες γωνίες και τοποθέτησε κρυφούς φωτισμούς. Με αυτόν τον πάρα πολύ απλό και οικονομικό τρόπο θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Αν, από την άλλη πλευρά, έχεις μια επιχείρηση ή ένα γραφείο, μπορείς να δημιουργήσεις επίσης γωνίες με φωτισμούς στον χώρο της υποδοχής, ώστε να δημιουργήσεις ένα χαλαρωτικό κλίμα για όσους σε περιμένουν!

Τοποθέτησε ξύλο στους τοίχους

Το ξύλο είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους. Αν θες να πετύχεις ένα πιο οικείο και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, στον επαγγελματικό σου χώρο, μπορείς να επενδύσεις μερικούς τοίχους με ξύλο. Θα κάνει έντονη αντίθεση με το γήινο χρώμα που έχεις επιλέξει για τους τοίχους και θα δώσει μια διαφορετική αισθητική νότα. Σου προτείνουμε να το βάλεις ως background του γραφείου σου.

Επίλεξε όμορφους πίνακες με έντονα χρώματα

Αν η επένδυση του ξύλου, δεν θεωρείς πως ταιριάζει με το ύφος της επιχείρησής σου, μπορείς πολύ απλά να ανανεώσεις τα γραφεία με διαφορετικούς πίνακες. Διακόσμησε τα γραφεία με καλαίσθητους και έντονους χρωματικά πίνακες που θα δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στην εταιρεία σου και θα κάνουν τους υπαλλήλους να είναι πιο ευδιάθετοι!

Ανανέωσε με νέες επιχειρηματικές αποφάσεις την εταιρεία σου

Αν ωστόσο, ο στόχος σου για την ερχόμενη σεζόν δεν είναι να αλλάξεις το φυσικό σου κατάστημα αλλά να πάρεις νέες αποφάσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σου να ευδοκιμήσει μέσα στο φθινόπωρο, τότε εμπιστεύσου το 11888 giaola. Γιατί; Γιατί, πλέον, προνοεί για τους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να δικτυωθούν σε όλη την Ελλάδα, και τους χαρίζει την δυνατότητα να αποκτήσουν μια επαγγελματική προβολή που δίνει την ευκολία στους χρήστες να κλείνουν online ραντεβού με μια εταιρεία. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως μπορείς να καταχωρήσεις την επιχείρησή σου στο ανανεωμένο site του 11888 giaola και να δώσεις την ευκαιρία στους μελλοντικούς σου πελάτες να σε βρούν άμεσα και γρήγορα! Αν λοιπόν ο αέρας ανανέωσης που χρειάζεται η εταιρεία σου είναι ο τρόπος που θα την αναπτύξεις, η λύση είναι εδώ.

Μάθε περισσότερα για το 11888 giaola και το πακέτο Plus!

You may also like