Προώθηση της επιχείρησης: Γιατί χρειάζεσαι website

Ακόμη και στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν επαγγελματίες οι οποίοι θεωρούν τη δημιουργία website, ανώφελη και δαπανηρή επιλογή. Είναι γεγονός, ότι ο χώρος της τεχνολογίας αποτελεί ένα πεδίο άγνωστο στους περισσότερους επιχειρηματίες. Έχεις και εσύ αυτή την άποψη για την δημιουργία ενός επαγγελματικού website; Να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει σίγουρα αν θες να προβείς σε προώθηση επιχείρησης. Εδώ μπορείς να μάθεις 5 +1 βασικούς λόγους που θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη και να θες και εσύ να συμβαδίσεις με την τεχνολογία της εποχής!

Αποκτάς ένα δεύτερο κατάστημα ανοιχτό 24 ώρες

σχέδιο για προώθηση επιχείρησης

Το κατάστημά σου μπορεί να είναι σήμα κατατεθέν στην περιοχή σου. Όμως, όσα χρόνια και αν περάσουν, γνωρίζεις πως κάποιες ώρες η επιχείρησή σου είναι κλειστή και ενδεχομένως να χάνεις την επαφή με τους πελάτες σου. Αν, ωστόσο, είχες μια δεύτερη «επαγγελματική στέγη», δηλαδή ένα website; Οι χρήστες θα είχαν τη δυνατότητα να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Και αυτό χωρίς καν να επικοινωνήσουν μαζί σου τηλεφωνικά! Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να σου στείλουν ένα μήνυμα και να ρωτούν ό,τι επιθυμούν! Και αυτό θα μπορούν να το κάνουν 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την βδομάδα! Γιατί, λοιπόν, να μην τους δώσεις αυτή τη δυνατότητα κάνοντας προώθηση της επιχείρησης σου;

Διαφημίσου στο 11888 giaola.

Η μικρή σου επιχείρηση αποκτά αξιοπιστία

Αν έχεις μια μικρή επιχείρηση στη γειτονιά σου, είμαστε σίγουροι πως με την παρουσία σου εδώ και χρόνια έχεις κερδίσει την αξιοπιστία της ευρύτερης περιοχής. Έχεις σκεφτεί, όμως, πως έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, έξω από τον ασφαλή κύκλο της γειτονιάς σου;  Αυτή η ιδέα μπορεί να σου φέρει περισσότερα έσοδα. Αν ψάχνεις τον τρόπο που θες να πετύχεις ευρύτερη αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών σου, τότε μπορείς να ξεκινήσεις τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Στην εποχή της πληροφορίας, όποιος θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, θα ψάξει στο διαδίκτυο. Συνήθως, οι χρήστες αφού κάνουν την προσωπική τους έρευνα για ό,τι αναζητούν, θα εμπιστευτούν την πληροφορία που έχουν δει μόνοι τους σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Εσύ, λοιπόν, γιατί να μην υπάρχεις στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα;

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σου γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό

προώθηση επιχείρησης από το διαδίκτυο

Αν λοιπόν, φτιάξεις ένα αξιόπιστο και ενημερωτικό website, αυτομάτως διαφημίζεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου! Στον κυβερνοχώρο, λοιπόν, δεν ξέρεις το πρόσωπο και τον λόγο που ψάχνει κάτι σχετικό με την ειδικότητά σου. Όμως σίγουρα με αυτή του είδους την αναζήτηση των χρηστών, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις γνωστά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου σε ένα ευρύ κοινό. Όσο πιο συχνά επισκέπτονται το site σου, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να κερδίσεις καινούργιους πελάτες.

Διαφημίσου στο 11888 giaola.

Βελτιώνεις και εκσυγχρονίζεις τον τρόπο εξυπηρέτησης πελατών

Οι χρήστες που ψάχνουν στον κυβερνοχώρο είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο! Το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ από την οπτική του επαγγελματία εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο εξυπηρέτησης όλων αυτών των πελατών. Η δημιουργία ιστοσελίδας θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ακόμη έναν τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες σου: μέσω του διαδικτύου.  Αν λοιπόν μέχρι τώρα, έχεις ως τρόπο εξυπηρέτησης την φυσική σου παρουσία και την ενημέρωση μέσω τηλεφώνου, γιατί να μην δώσεις και μια τρίτη επιλογή, άμεσων πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας σου;

Εξοικονομείς χρόνο

Ο χρόνος είναι πολύτιμος! Γνωρίζουμε ότι ο καθημερινός προγραμματισμός, αποτελεί ένα δύσκολο στοίχημα για οποιονδήποτε επαγγελματία που προσπαθεί να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες του! Επίσης, γνωρίζουμε πως δεν μπορείς να δίνεις συνέχεια πληροφορίες τηλεφωνικά και να χάνεις πολύτιμο χρόνο. Γι’ αυτό κάποια πράγματα, πρέπει να γίνονται αυτοματοποιημένα! Αυτό μπορεί να γίνεται με την δημιουργία συγκεκριμένου ενημερωτικού περιεχομένου μέσω του site σου! Με αυτόν τον τρόπο, ό,τι πληροφορία χρειάζεται ένας χρήστης μπορεί να γίνεται χωρίς καν να επέμβεις εσύ προσωπικά!

Οι χρήστες μπορούν να κλείνουν online ραντεβού

Όσο περισσότερο εξοικειώνεσαι με το διαδίκτυο, τόσες περισσότερες επιλογές θα έχεις για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του site σου! Αν έχεις προϊόντα, η δημιουργία ενός e-shop θα σου λύσει τα χέρια! Θα έχεις ένα online κατάστημα που οι πελάτες σου θα αγοράζουν ό,τι θες και θα πληρώνουν αυτόματα. Αν, ωστόσο, προσφέρεις υπηρεσίες, μπορείς να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες μέσω του site σου και την δυνατότητα να κλείσει ο πελάτης ραντεβού. Μέσω του 11888 giaola και του νέου πακέτου Plus που προσφέρεται για τους επαγγελματίες, τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν προώθηση επιχείρησης!

Αν ψάχνεις λύσεις για να προωθήσεις την επιχείρησή σου, ενημερώσου μέσω του blog του 11888 giaola εδώ.  Φτιάξε το προφίλ σου στον επαγγελματικό κατάλογο του 11888 για να δώσεις μια online επιλογή στους διαδικτυακούς χρήστες!

Διαφημίσου στο 11888 giaola.

You may also like