τοποθέτηση πλακιδίων

Επέλεξε το κατάλληλο συνεργείο για τοποθέτηση πλακιδίων

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα όταν αποφασίζεις να κάνεις μια ανακαίνιση, είναι η σωστή τοποθέτηση πλακιδίων. Στην συνέχεια, είναι η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου. Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι στην φάση της ανακαίνισης. Καταφέρνει να ανανεώσει κατά πολύ την αισθητική του σπιτιού σου.

Πέρα από αυτό όμως, αν η τοποθέτηση πλακιδίων δε γίνει με τη σωστή τεχνική ή το είδος των πλακιδίων δεν είναι καλής ποιότητας, τότε θα καταλήξεις να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Και σίγουρα δε θα σου αποδώσει, με το πέρασμα του χρόνου, την αισθητική που θα ήθελες.

Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί μια χρονοβόρα και ορισμένες φορές ακριβή διαδικασία. Σκέψου λοιπόν, να έχεις κάνει λάθος επιλογές από άποψη συνεργείου ή ποιότητας. Καταστροφικό! Υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις όταν αποφασίζεις να επιλέξεις συνεργείο για την τοποθέτηση πλακιδίων. Είναι σημαντικό να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία. 

Επίλεξε συνεργείο με εμπειρία στην τοποθέτηση πλακιδίων

Εμπειρία του τεχνικού στην τοποθέτηση πλακιδίων

Καταρχάς, στην έρευνα για να επιλέξεις τους κατάλληλους επαγγελματίες να ελέγχεις την εμπειρία που διαθέτει το συνεργείο. Αν δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο θα έχει μια γνώση και πείρα παραπάνω πάνω στο αντικείμενο. Θα μπορεί να σε καθοδηγήσει καλύτερα σχετικά με τις απορίες σου και να σε συμβουλέψει. Ακόμα, μπορεί να σου προτείνει παραπάνω λύσεις και ιδέες που σίγουρα θα διαθέτει, λόγω εμπειρίας.

Από την άλλη, υπάρχουν συνεργεία και τεχνικοί που είναι καινούργιοι στον χώρο, και πίστεψέ με αυτό δεν τους κάνει λιγότερο καλούς. Ορισμένες φορές μια νέα ομάδα ίσως σου παρέχει μεγαλύτερη τεχνογνωσία και πιο φρέσκες ιδέες. Μην τις απορρίψεις κατευθείαν, λοιπόν. Ίσως σε οδηγήσει και σε καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που ανέμενες!

Βρες επαγγελματία για τοποθέτηση πλακιδίων

Μην αγνοήσεις τα feedbacks

Κάθε φορά που βρίσκεις μια ομάδα ή ένα συνεργείο είναι καλό να ελέγχεις τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους. Μπορεί να φαίνεται ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά στην τοποθέτηση πλακιδίων, αλλά πάντα η γνώμη του πελάτη είναι και η πιο ειλικρινής.

Ένας καλός επαγγελματίας δεν είναι μόνο αυτός που γνωρίζει καλά να κάνει την δουλειά του. Είναι αυτός που δημιουργεί μια καλή εντύπωση και εμπειρία στον πελάτη. Επομένως, πάντοτε πριν καταλήξεις στην επιλογή σου, να δίνεις σημασία στα σχόλια των υπολοίπων πελατών.

Η τοποθέτηση πλακιδίων αφορά την ποιότητα πλακιδίων & σωστή τοποθέτηση

Ποιότητα πλακιδίων & σωστή τοποθέτηση

Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες που θα επιλέξεις για την τοποθέτηση πλακιδίων στο χώρο σου να διαθέτουν κατάλληλο και εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό, ώστε να κάνουν την  εμπειρία σου αλλά και την εργασία ακόμα πιο εύκολη. Απόλυτα σημαντική κρίνεται και η ποιότητα των πλακιδίων που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί. Τα καλύτερα υλικά θα φέρουν και τα καλύτερα αποτελέσματα, είτε ειναι τοποθέτηση δαπέδου, είτε μπάνιου.

Για αυτό ακριβώς, σε καμία περίπτωση μην δεχτείς να αγοράσεις κάτι φθηνότερο, με την αιτιολογία ότι έτσι θα εξοικονομήσεις χρήματα. Πιθανότερο είναι να χάσεις! Παρ’ όλα αυτά, το πιο οικονομικό δε σημαίνει πάντα ότι είναι και πιο χαμηλής ποιότητας. Συνήθως, διαθέτουν μικρότερη αντοχή και αυτό μπορεί να οδηγήσει πιο εύκολα σε φθορές και κατά συνέπεια, σε πιο άμεση αντικατάσταση. Άρα, με τις σωστές τεχνικές, τα κατάλληλα μέσα και την σωστή οργάνωση θα πετύχεις ένα βέλτιστο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο.

Κόστος για την τοποθέτηση πλακιδίων

Κόστος για την τοποθέτηση πλακιδίων

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που σκέφτονται οι περισσότεροι πριν πραγματοποιήσουν μια τοποθέτηση πλακιδίων είναι το κόστος που συνεπάγεται. Αν και τα πλακάκια αποτελούν ένα οικονομικό υλικό, συνήθως το κόστος της τοποθέτησης διαφέρει από τεχνικό σε τεχνικό και διαμορφώνεται ανάλογα με την περίπτωση. Ας δούμε λοιπόν, 3 βασικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση του κόστους για την τοποθέτηση πλακιδίων

  • Τιμή ανά τετραγωνικό

Είναι λογικό το κόστος να αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος της επιφάνειας που θες να ανακαινίσεις. Επομένως, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι όσο πιο πολλά είναι τα τετραγωνικά που θες να καλύψεις, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κόστος.

  • Τεχνικές εργασίες

Ανάλογα με την αλλαγή που θέλεις να κάνεις και το σύνολο των εργασιών που αυτή προϋποθέτει, θα διαμορφωθεί και το σχετικό κόστος. Για παράδειγμα, αν για την τοποθέτηση χρειάζονται και περαιτέρω εργασίες, όπως λείανση και ευθυγράμμιση του δαπέδου ή καθαριότητα στους τοίχους και τα πατώματα, μπορεί να επιφέρουν κάποιες έξτρα χρεώσεις. Καλό θα ήταν να έχεις συζητήσει με τον επαγγελματία που θα επιλέξεις από πριν για όλα αυτά τα ζητήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε επιπλέον κόστοι. 

  • Είδος πλακιδίων

Το είδος και η ποιότητα των πλακιδίων που θα επιλέξεις θα επηρεάσουν και το κόστος της τοποθέτησης. Τα πλακάκια από ξύλο, τα πλαστικά ή ακόμα και τα γυάλινα πλακάκια, έχουν διαφορετικές τιμές που θα πρέπει να  σκεφτείς πριν καταλήξεις σε σχέδιο, συνεργείο και κυρίως budget.

Συμπερασματικά λοιπόν, η τοποθέτηση πλακιδίων μάλλον δεν αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Και αυτό γιατί ορισμένες φορές θέλει αρκετή έρευνα και χρόνο για να επιλέξεις τον κατάλληλο τεχνικό που θα κάνει σωστή δουλειά και θα σου δημιουργήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Με καλή οργάνωση και διάθεση και σίγουρα αν ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές μου θα καταφέρεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Βρες επαγγελματία για τοποθέτηση πλακιδίων

You may also like