μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: Η τεχνική “τρίχα-τρίχα”

Μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου το πιο φυσικό αποτέλεσμα πάνω στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την εξελιγμένη χειροκίνητη τεχνική “τρίχα – τρίχα”. Αυτό θα δημιουργήσει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στα φρύδια σου. Με τη μέθοδο αυτή, ο επαγγελματίας σχηματίζει γραμμές στα φρύδια σου για την πιο φυσική εμφάνισή τους. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επανασχηματισμού των τριχών των φρυδιών σου.

Τί είναι το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών;

μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή τατουάζ φρυδιών είναι μια επαγγελματική τεχνική. Αφορά στην μικροεμφύτευση υποαλλεργικών χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες που εισάγουν την χρωστική στον υποδόριο ιστό.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή των φρυδιών σε περίπτωση αραιών, ανόμοιων ή κακοσχηματισμένων φρυδιών. Αυτό τους δίνει ένα ομοιόμορφο και άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης δίνει και ένα ολικό μόνιμο μακιγιάζ σε περίπτωση ολικής απώλειάς τους (π.χ. αλωπεκία).

Μασάζ προσώπου: Πώς σε βοηθάει να απαλύνεις τις ρυτίδες!

Πόσο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών;

μακιγιάζ φρυδιών

Η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ είναι περίπου 2-4 χρόνια. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ο τύπος του δέρματος και η ηλικία του (όσο πιο νεανικό είναι το δέρμα, τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) και από το πόσο καλά θα το φροντίσεις στη συνέχεια.

Ο χειρότερος εχθρός του μόνιμου μακιγιάζ είναι ο ήλιος διότι επιταχύνει την παραγωγή των κυττάρων με συνέπεια να ξεθωριάζει πολύ σύντομα την απόχρωση της χρωστικής.

Βρες κέντρα αισθητικής

Διαδικασία μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών

Η διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών έχει ως εξής:

  1. Αρχικά, ο επαγγελματίας σχηματίζει με ένα μολύβι το σχήμα που θα δώσει στα φρύδια σου.
  2. Εάν εγκρίνεις το σχέδιο, ο επαγγελματίας πατάει πάνω στο σχέδιο και κάνει το μόνιμο μακιγιάζ.
  3. Πριν και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του μόνιμου μακιγιάζ, χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί το αίσθημα του πόνου.

Στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών το χρώμα τις πρώτες εφτά ημέρες θα είναι 1-2 τόνους πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα. Μετά τη δεύτερη μέρα θα δημιουργηθεί εφαλκίδα (κάπαλο) η οποία δεν θα πρέπει να πειραχτεί καθόλου και θα πέσει μόνη της την πρώτη εβδομάδα.

Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις  είναι να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες περιποίησης που θα σου δώσει ο επαγγελματίας αισθητικό. Μετά τις 27 ημέρες θα είναι ορατό  το τελικό αποτέλεσμα και εκεί θα κριθεί εάν χρειάζεται κάποια αλλαγή ή όχι.

You may also like