grooming

Ανδρικό Κούρεμα & Grooming: 5 trends του καλοκαιριού

Οι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες θα μπορούσε κανείς να πει πως ασχολούνται λιγότερο με την εμφάνισή τους. Εκτός αυτού, η αλήθεια είναι πως τα πεδία που έχουν να πειραματιστούν και να εκφράσουν τη προσωπικότητά τους είναι λιγότερα. Ένα από αυτά λοιπόν είναι το grooming και το κούρεμά τους! Οι άντρες υιοθετούν κούρεμα και στυλ στο grooming τους αναλόγως με τη προσωπικότητά τους. Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις που υιοθετήθηκαν περισσότερο το 2019, καθώς και ποιά διάλεξε ο κάθε τύπος άντρα ανάλογα με το χαρακτήρα του!

Ο Γοητευτικός – Επιμελώς Ατημέλητος

cool grooming

Ο συγκεκριμένος τύπος έχει υιοθετήσει ένα casual στυλ στα μαλλιά και cool grooming. Τα μαλλιά του είναι ανακατεμένα, σα να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι – παρόλα αυτά μπορεί κανείς να παρατηρήσει πως έχει βάλει και ζελέ στα μαλλιά του για να παραμείνουν σε αυτή την ατημέλητη κατάσταση. Το μήκος είναι κάπως πιο προχωρημένο, καθώς δεν έχει θεωρητικά χρόνο για να πάει στο κομμωτήριο, ενώ έχει «πάρει» τα γένια του – όχι πολύ κοντά, με τη ξυριστική μηχανή. Έχει μια καλή δουλειά στην οποία χρειάζεται να φοράει κουστούμι και του αρέσει πολύ να βγαίνει, να διασκεδάζει καθώς και τα extreme sports. Συνήθως καλοντυμένος, κοινωνικός, δημοφιλής, γοητευτικός και με αυτοπεποίθηση, ξέρει πως να φερθεί σε μία γυναίκα. Παρότι κατά καιρούς ενδεχομένως να περιτριγυρίζεται από πολλές, σπανίως αποφασίζει να κατασταλάξει σε μία.

Ο Σκοτεινός – Ξυρισμένα Μαλλιά και Μακρύ Μούσι

μακρύ μούσι

Τα μαλλιά είναι πάντα ξυρισμένα σε αυτόν τον τύπο άντρα, εν μέρει λόγω της αρχής αραίωσης και εν μέρει για το statement της υπόθεσης. Σχετικά με το grooming; Το μούσι είναι μακρύ και σχετικά απεριποίητο, όπως και το ντύσιμο, το οποίο βέβαια είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένο για να φαίνεται πως φόρεσε ότι βρήκε μπροστά του. Πολύ συχνά θα παρατηρήσεις σε αυτόν τον άντρα σκουλαρίκια (στα αυτιά, στη μύτη, στα χείλη, στο φρύδι) καθώς και πολλά τατουάζ με σκελετούς, μαχαίρια και άλλα αιμοβόρα σύμβολα.

Ενδεχομένως άνεργος, ή σε μια δουλειά του ποδαριού καθώς τίποτα δε τον γεμίζει και δε θέλει να γίνει ένα «γρανάζι» του συστήματος. Μονίμως σε μία υποβόσκουσα θλίψη και βαθύ προβληματισμό την ώρα που ακούει μουσική μέταλ, αυτός ο τύπος θεωρεί πως έχει πιάσει το νόημα της ζωής το οποίο όμως δε διατίθεται να συζητήσει μαζί σου.

Το Παιδί της Μαμάς – Μαλλιά στο Πλάι και συχνό grooming

Αφήνει και αυτός λίγο μούσι για να ακολουθήσει και το ρεύμα της εποχής, αλλά η αλήθεια είναι πως η μητέρα του του έχει πει να ξυρίζεται και να είναι καθαρός, οπότε δε το παρακάνει. Τα μαλλιά του είναι στο σωστό μήκος, και τα τραβάει λίγο προς το πλάι βάζοντας λίγο ζελέ. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, καλός ακροατής και πιστός φίλος.

Συνήθως έχει μια καλή δουλειά, από την οποία βιοπορίζεται άνετα, παρόλα αυτά μένει στο πατρικό του. Του αρέσει ο κινηματογράφος, το διάβασμα και οι περίπατοι στην εξοχή ή στη παραλία. Φτάνοντας στο σημείο του αγαθού, θαυμάζει πάρα πολύ το γυναικείο φύλο και θα κάνει σε μια γυναίκα όλα τα χατίρια. Φυσικά, η σημαντικότερη γυναίκα γι’ αυτόν είναι η μητέρα του, από την οποία καμία δε πρόκειται να τον χωρίσει. Ποτέ.

Ο Ρωμαλέος – Μακριά Γενειάδα

μακρειά γενειάδα

Αυτός ο τύπος αφήνει και τα μαλλιά και τη γενειάδα του ιδιαιτέρως μακριά. Έχει υιοθετήσει πλήρως τη μόδα της εποχής στο grooming και του ταιριάζει κιόλας. Η εργασία του είναι συνήθως απλή αλλά κουραστική, ενδεχομένως χειρωνακτική, ενώ δε φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη του. Παρότι περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο βογκώντας για να χτίσει τους μυς του, βγαίνει πολύ έξω και πίνει αρκετά. Έχει αρκετούς φίλους και του αρέσει η αγέλη του, ενώ στις γυναίκες έχει μια προσέγγιση μάλλον πιο απότομη. Πολλές θα τον χαρακτηρίσουν ίσως υπερβολικά δυναμικό και ότι παίρνει πολλές πρωτοβουλίες. Θα κεράσει και ποτάκι.

Γυμναστική: Πώς να γυμναστείς στο σπίτι σου!

Το Ναρκοπέδιο – Μαλλιά προς τα πίσω και Γενειάδα

ανδρικό κούρεμα και grooming

Αυτός ο τύπος έχει αφήσει μούσι αλλά το διατηρεί καλοσχηματισμένο και στο μήκος πρέπει καθώς το περιποιείται αρκετά. Τα μαλλιά του είναι χτενισμένα προς τα πίσω, long sleek, αλλά τα φτιάχνει ελάχιστα με λίγο νερό ή ζελέ. Το ντύσιμο είναι συνήθως μοντέρνο, ενώ έχει κάνει ένα ή δύο τατουάζ χωρίς όμως να το παρακάνει. Κάνει μια δουλειά που του αρέσει, αν και δε τον τρελαίνει, και μένει μόνος του. Έχει γενικώς αρκετές εμπειρίες τόσο μακροχρόνιες όσο και βραχυχρόνιες και τώρα αναζητά να περνά καλά με τους φίλους του, να βγαίνει και να διασκεδάζει χωρίς να πιέζεται από κάτι. Καθώς γνωρίζεται με ανθρώπους, ενδεχομένως να βρεθούν άτομα που θα τον συναρπάσουν και θα του κάνουν εντύπωση, αλλά αυτό…εξαρτάται!

You may also like