Πώς θα επιλέξω μεταφορική για μετακόμιση;

Πώς θα επιλέξω μεταφορική για μετακόμιση;

Ήρθε αυτή η δύσκολη στιγμή της μετακόμισης, που κανείς μας δε θέλει να έρχεται αντιμέτωπος και σκέφτεσαι: “Πώς θα επιλέξω μεταφορική για μετακόμιση;“. Αλλά όλα καλά, παίρνεις βαθιές ανάσες και ξεκινάς τις απαραίτητες ετοιμασίες, πακετάρισμα, ξεσκαρτάρισμα και όλα αυτά τα ωραία. Και άντε τελείωσες με όλα αυτά και έχει μείνει αναπάντητο αυτό το ερώτημα. Και θα είναι η καλύτερη της αγοράς; Θα βρω μια έμπιστη μεταφορική εταιρεία; Όλες αυτές οι σκέψεις και τα ερωτήματα έρχονται τώρα να “κουμπώσουν” στο ήδη μεγάλο άγχος σου. Μην πανικοβάλλεσαι!

Παρακάτω θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για να επιλέξεις την κατάλληλη μεταφορική για μετακόμιση.

Μη δώσεις μόνο έμφαση στην τιμή

Οι περισσότεροι επιλέγουν εκείνη την εταιρεία μεταφορών που θα τους προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή. Το κόστος όμως, δε θα πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο επιλογής. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες μεταφορικής και συνεργεία που αναλαμβάνουν να σου προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία με πολύ σχετικά χαμηλό κόστος και ενδεχομένως κακή εμπειρία.

Και αυτό γιατί ίσως δε βρίσκονται καιρό στο χώρο και δεν έχουν την απαραίτητη πείρα και φήμη σαν μεταφορική. Οπότε με κακούς χειρισμούς καταλήγουν σε λανθασμένα αποτελέσματα για τον πελάτη. Επομένως, μην βιαστείς να επιλέξεις μεταφορική αν νωρίτερα δεν έχεις κάνει μια σωστή έρευνα.

Συμβουλές για μια εύκολη μετακόμιση!

Ταχύτητα και αξιοπιστία

Αξιοπιστία μεταφορικής εταιρείας

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να επιλέξεις μεταφορική είναι η αμεσότητα στην ανταπόκριση. Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορική είναι κοντά στις ανάγκες των πελατών της. Επίσης, δείχνει εξαιρετικό επαγγελματισμό και σου παρέχει συνεχής βοήθεια, όποτε την χρειάζεσαι. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό.

Μια μεταφορική που δε μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο εργασιών της, καταλήγει να αναλαμβάνει και να ολοκληρώνει τις περισσότερες εργασίες της βιαστικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πάρε προσφορές για Μετακομίσεις – Μεταφορικές εταιρείες!

Ενημερώσου για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί η μεταφορική για μετακόμιση

Εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η μεταφορική για μετακόμιση

Καλό είναι να γνωρίζεις από πριν τι μέσα, οχήματα και γενικό εξοπλισμό διαθέτει η εταιρεία που θα επιλέξεις. Αν η μεταφορική έχει ποικιλία και μεγάλα οχήματα, αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα οργανωμένη για κάθε είδος και ανάγκη πελάτη. Προσφέρει διευκόλυνση, κάτι το οποίο σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να συσκευάσει τα έπιπλα και τα αντικείμενα σου, είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η εμπειρία στη συσκευασία και το υλικό των προϊόντων που χρησιμοποιεί για να αμπαλαριστούν τα αντικείμενά σου, πόσο μάλλον τα πιο εύθραυστα, είμαι σίγουρη πως σε αγχώνει πιο πολύ από όλα.

Προσωπικό και ευγένεια

Προσωπικό μεταφορικής εταιρείας

Ακόμα ένας παράγοντας που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου, είναι ο επαγγελματισμός, η εμπειρία και η ευγένεια του προσωπικού που θα διαχειριστούν τα αντικείμενά σου. Οι κατάλληλοι επαγγελματίες καταλαβαίνουν το άγχος σου και με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα, τα βγάζουν εις πέρας μόνοι τους.

Αν μη τι άλλο, η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική. Δώσε βάση στην επικοινωνία σου με τον αντιπρόσωπο της μεταφορικής, είτε αυτή είναι τηλεφωνική, είτε διαδικτυακή. Στον τρόπο που θα σε ενημερώσει για τις υπηρεσίες τους αλλά και για το κόστος. Επίσης, οι τυχόν συμβουλές που μπορεί να σου δώσει, φανερώνουν ευγένεια και διάθεση να είναι κοντά στον πελάτη. Επομένως, μπορείς να περιμένεις μια ανάλογη εξυπηρέτηση.

Αν πάλι ο υπάλληλος που θα σε εξυπηρετήσει είναι αγενής ή βιάζεται να κλείσει τη δουλειά, τότε καλύτερα να το ξανά σκεφτείς.

Πάρε προσφορές για Μετακομίσεις – Μεταφορικές εταιρείες!

Πρόσεχε τις κρυφές χρεώσεις

Μεταφορικές εταιρείες και κρυφές χρεώσεις

Εξίσου σημαντικό είναι να έχεις ενημερωθεί σίγουρα για το κόστος που θα σου ζητήσει η εταιρεία. Εφόσον ήδη θα έχεις κάνει την έρευνά σου, θα μπορείς να κρίνεις ποιά εταιρεία σου ζητάει λογικό ποσό για την υπηρεσία που θα σου προσφέρει και ποιά όχι.

Βέβαια, καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι και εύκολο, πόσο μάλλον αν είναι η πρώτη φορά που θα κάνεις μια μετακόμιση. Γι΄αυτό έλεγξε τυχόν κριτικές και σχόλια για την εταιρεία ή άκου τις συστάσεις των γνωστών σου. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες στο χώρο, που ενώ πλασάρουν μια προσιτή τιμή, προσπαθούν αφού κλείσεις τη συμφωνία να “φανερώνουν” κρυφές χρεώσεις που σίγουρα δεν θα είχες υπολογίσει.

Η μετακόμιση λοιπόν, μπορεί να μην είναι μια ευχάριστη διαδικασία για όλους. Παρ’ όλα αυτά, με θετική σκέψη και οργάνωση θα καταφέρεις να την ολοκληρώσεις. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, θα είσαι σε θέση να απαντήσεις στο ερώτημα: “Πώς θα επιλέξω μεταφορική για μετακόμιση”. Με μία καλή έρευνα και με γνώμονα αυτές τις βασικές αρχές, η μεταφορική που θα επιλέξεις θα σε κάνει να νιώσεις άνετα σε αυτήν την νέα σου αρχή.

Πάρε προσφορές για Μετακομίσεις – Μεταφορικές εταιρείες!

You may also like