Πότε χρειάζεσαι έναν επαγγελματία υδραυλικό;

Η ζωή κυλάει ήρεμα, όταν μια απρόοπτη υδραυλική βλάβη κάνει την εμφάνιση της και ο υδραυλικός σου κλείνει το μάτι! Βέβαια εκεί έχεις δύο επιλογές: ή να προσπαθήσεις να τη διορθώσεις χωρίς βοήθεια ή να βάλεις το χέρι στη τσέπη. Κάποιες υδραυλικές βλάβες είναι εφικτό να τις διορθώσεις αν πιάνουν τα χέρια σου. Αν όμως φοβάσαι πως κάτι θα πάει στραβά, καλύτερα να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία υδραυλικό. Μια υδραυλική επισκευή που δε θα γίνει σωστά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εξελιχθεί σε μεγάλη και ακριβή ζημιά. Ποιες είναι όμως αυτές οι εργασίες;

Μονώσεις Σωληνώσεων

Μονώσεις Σωληνώσεων

Αυτό το πρόβλημα συνήθως το αντιλαμβανόμαστε όταν πάμε να κάνουμε μπάνιο. Εάν έχουμε ανάψει αρκετή ώρα το θερμοσίφωνο αλλά παρόλα αυτά το νερό δεν έχει διατηρηθεί ζεστό, είναι πολύ πιθανό να έχουν φθαρεί οι μονώσεις των σωληνώσεων. Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεται η επισκευή ή η αντικατάστασή τους. Καθότι είναι μια εργασία περίπλοκη, ο υδραυλικός είναι η καλύτερη λύση!

Αποχέτευση

υδραυλικός απόφραξη

Καθώς πλένουμε τα πιάτα μπορεί ένα ποσοστό φαγητών και λιπών να καταλήγουν στις υδραυλικές σωληνώσεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και όταν κάνουμε μπάνιο από τις τρίχες που καταλήγουν στο σιφόνι μας. Το αποτέλεσμα είναι η συσσώρευση αντικειμένων στις υδραυλικές σωληνώσεις, η οποία οδηγεί σε φραγμένη αποχέτευση. Από εκεί και πέρα, αρχίζουν να βουλώνουν ο νεροχύτης ο νιπτήρας και άλλα σημεία του σπιτιού.

Ο υδραυλικός θα πρέπει να κάνει απόφραξη της αποχέτευσης με ειδικό εξοπλισμό που εσένα δε θα σε συνέφερε να αγοράσεις για ένα μεμονωμένο πρόβλημα.

Κλείσε τώρα προσφορά για απόφραξη αποχέτευσης

Διαρροές Νερού

υδραυλικός

Η ευχή μας είναι να μη σου συμβεί, αλλά ακόμη και μια μικρή διαρροή νερού μπορεί να οδηγήσει σε έναν υπέρογκο λογαριασμό νερού. Το νερό κάποιες φορές διαφεύγει από κάποιο σωλήνα ή από κάποια βρύση. Για να καταλάβεις τον όγκο του νερού που μπορεί να χάνεται φαντάσου ακόμη και μια σταγόνα να πέφτει όλη την ώρα σε ένα κουβά, πόσους κουβάδες θα γέμιζες μέσα σε ένα μήνα!

Ο λόγος μπορεί να είναι κάποιος φθαρμένος σωλήνας ή να έχει φράξει κάπου το δίκτυο των αποχετεύσεων. Σε κάθε περίπτωση, ένας εξειδικευμένος υδραυλικός θα προβεί σε έλεγχο, διάγνωση και επισκευή της ζημιάς.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Εάν διαπιστώσεις πως ο ηλιακός θερμοσίφωνας ρίχνει την ασφάλεια ή αργεί πολύ να ζεστάνει το νερό είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται επισκευή. Η ζημιά μπορεί να οφείλεται στον ηλιακό συλλέκτη, στο μπόιλερ, στην αντίσταση του θερμοσίφωνα ή και να έχει κάποια διαρροή. Ακόμη και εάν πιάνουν τα χέρια σου θα συμβουλεύαμε να μην επιχειρήσεις να λύσεις χωρίς βοήθεια επαγγελματία το πρόβλημα.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Η ανακαίνιση του μπάνιου μας είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο εγχείρημα το οποίο περιλαμβάνει πολλά βήματα. Καταρχάς πρέπει να γίνει η αυτοψία του μπάνιου – δηλαδή οι απαραίτητες μετρήσεις και ο σχεδιασμός του νέου μπάνιου. Αυτό περιλαμβάνει τα καινούργια είδη υγιεινής και τα έπιπλα που θα διαλέξεις, ενώ εάν θέλεις να αλλάξεις τη διάταξη θα χρειαστεί η μεταφορά και οι προσαρμογές των υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αφού τελειώσουν και οι αποξηλώσεις σειρά παίρνουν οι υδραυλικές εργασίες. Ο υδραυλικός εγκαθιστά τους νέους υδραυλικούς και αποχετευτικούς σωλήνες του λουτρού ενώ εάν έχει αλλάξει η θέση των ειδών υγιεινής μεταφέρονται και τα υδραυλικά.

Ανακαίνιση μπάνιου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Για την ανακαίνιση του μπάνιου πέρα από υδραυλικό θα χρειαστείς και άλλους επαγγελματίες, όπως πλακά, ηλεκτρολόγο ή ένα ολοκληρωμένο συνεργείο. Στη περίπτωση της ανακαίνισης εσύ μπορείς να ασχοληθείς με τα ευχάριστα κομμάτια της επιλογής των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και το σχεδιασμό και το στυλ του καινούργιο σου μπάνιου ενώ μπορείς να αφήσεις τα υπόλοιπα στους επαγγελματίες.

Εμπιστεύσου τους Επαγγελματίες

Επαγγελματίας υδραυλικός

Μπορεί να έχεις ικανότητες μάστορα και να ασχολείσαι πολύ με το σπίτι σου. Αν όμως συναντήσεις κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα μην επιχειρήσεις να το λύσεις χωρίς βοήθεια αλλά ούτε και να το αγνοήσεις γιατί μπορεί να πάρει διαστάσεις με πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Απευθύνσου σε έναν έμπειρο υδραυλικό του 11888 giaola, στις καλύτερες τιμές για να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.

Κλείσε τώρα ραντεβού με υδραυλικό

You may also like